Prevádzkovateľ internetovej stránky

ROMAKO PD, s.r.o.
Chrenovec-Brusno 9
972 32 Chrenovec-Brusno

IČO: 51667002

Zapísaná na Trenčín, odd. Sro, vl.č.36383/R

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Ochrana osobných údajov
Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v zmysle zákona 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (GDPR).

 

Aké údaje uchovávame?
Počas návštevy užívateľov v našom systéme zbierame analytické údaje, ktoré následne spracuvávame v rozsahu. Využívame službu Google Analytics, ktorá zbiera IP adresu a následne ju anonymizuje. Údaje sú uchovávané po dobu 24 mesiacov.

Kontaktovanie využitím služby Drift:

Návštevníci majú možnosť využiť online službu drift na komunikáciu s našim personálom. V tomto prípade využívame osobné údaje, ktoré spracovávame:

  • meno a priezvisko
  • e-mailová adresa
  • IP adresa

Údaje sú prenášané do služby Drift, ktorá ich zbiera a následne vyhodnocuje. Máte právo zažiadať o údaje, ktoré o vás spracovávame a zároveň máte právo žiadať o výmaz týchto údajov.

Kontaktovanie využitím kontaktného formuláru:

Návštevníci majú možnosť využiť kontaktný formulár umiestnený na našej stránke. V tomto prípade využívame osobné údaje, ktoré spracovávame:

  • meno a priezvisko
  • e-mailová adresa
  • telefón

Údaje sú spracovávané vzhľadom na oprávnený záujem užívateľa. Tieto údaje zostávajú v našom systéme a uchovávame ich po dobu 5 rokov. Odoslaním formuláru vyjadrujete súhlas, že sú Vám známe Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov v zmysle zákona 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (GDPR).

Čo sú cookies a ako ich využívame?
„Cookies“ sú informácie, ktoré sa prenášajú a ukladajú z webovej stránky na hard disk užívateľov za účelom zachovania záznamu. Cookies umožňujú, aby sa na webovej stránke uchovali dôležité informácie a nastavenia, vďaka ktorým sa používanie stránky stáva pohodlnejšie. Spoločnosť ROMAKO PD, s.r.o. používa cookies, aby sme Vám uľahčili používanie našej webovej stránky a Vy ste si mohli užívať výhody, ktoré Vám ponúka. Máme za to, že nastavením Vášho prehliadača súhlasíte alebo nesúhlasíte s ukladaním súborov cookies do Vášho počítača.

Súbory cookies, ktoré používame:

  • Google Analytics

Súbory cookies tretích strán, ktoré sú na našej stránke:

  • Drift
  • Captcha Google

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.